Sminktanácsadás

Ha szeretnéd megtanulni magadat sminkelni, a következő lehetőségek közül választhatsz:

 

  • Egyéni sminktanácsadás:  kb 1,5-2 óra hosszú workshop, ahol csak Veled foglalkozom. Ha elhozod saját sminkkészleted, megmutatom hogyan használd, tanácsot adok, hogy még mivel egészítsd ki a készletet, milyen hozzád passzoló termékeket érdemes választanod. A workshopra egy sminkbőrönddel érkezem, amelynek tartalmából bármit kipróbálhatunk, kiválasztjuk a színben Hozzád illő termékeket.  Az egyéni konzultáció ára 42 000 Ft/fő.

 

  • Két fős tanácsadás: A két fős tanácsadás egy 2-2,5 órás workshop, ahol ketten vagytok a csoportban. Ha elhozod saját sminkkészleted, megmutatom hogyan használd, tanácsot adok, hogy még mivel egészítsd ki, milyen termékeket érdemes még választanod. Ide is egy sminkbőrönddel érkezem, amelynek tartalmából bármit kipróbálhatunk, kiválasztjuk a színben Hozzád illő termékeket.  A két fős tanácsadás ára: 32 000 Ft/fő.

 

 

Extra lehetőség: personal beauty shopping

  • Egy 20 perces online konzultáció után beszerzem a megbeszélt és szükséges sminktermékeket. A personal beauty shopping szolgáltatást választhatod önmagában is, ha tanácstalan vagy, vagy nincs időd beszerezni sminkkészleted darabjait, de a személyes tanácsadás kiegészítéseként is. Ha a tanácsadás mellé választod ezt az opciót, az ára 10 000 Ft/fő plusz a tanácsadás díja, ha tanácsadás nélkül, akkor egyénileg megbeszéljük az árat.   


Időpontfoglalás